ویزای ویتنام

مدارک مورد نیاز سفارت ویتنام جهت وبزای توریستی

دانلود فایل pdf

1.اصل گذرنامه امضاء شده
۲٫کپی کارت ملی و شناسنامه (تمامی صفحات)
الف-مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود
۳٫دو قطعه عکس ۴*۶ رنگی زمینه سفیدFlag-map_of_Vietnam_(precise_boundaries).svg
۴٫اصل دعوت نامه
۵٫رزرو پرواز و هتل
۶٫ارائه مستندات مالی
* ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول میباشد.
* حساب های دیگر ( اعم از پس انداز و غیره )
۷٫مدارک شغلی: به زبان انگلیسی و یا ترجمه آن
الف- پزشکان: پروانه مطب و کارت نظام پزشکی
ب- وکلا: پروانه وکالت.
ج-مشاغل دولتی: ارائه گواهی اشتغال به کار از سازمان مربوطه، فیش حقوقی،
د-  مشاغل آزاد:  جواز کسب.

ه- مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه با ذکر حقوق و ارائه کپی آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

توجه: حداقل زمان مورد نیاز جهت اخذ روادید، دو هفته کاری می باشد.


پرتال پورتال سازمانی بایگانی اسناد پورتال جامعه مجازی پورتال شبکه اجتماعی