ویزای چین

China-Flag-Mapمدارک مورد نیاز ویزای چین

  • اصل گذرنامه امضاء شده متقاضی ویزا  با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ آغاز سفر
  • دوقطعه عکس 5/4 ×5/3 رنگی زمینه سفید ( عکس ها بدون عینک و لبخند و اسکن شده نباشند.)
  • تکمیل و امضاء اصل فرم ویزا توسط مسافر(برای افراد همراه در گذرنامه متقاضی احتیاج به فرم جداگانه ویزا می باشد.)
  • تکمیل فرم مشخصات فردی
  • اصل و فتوکپی بلیت رفت و برگشت صادر شده ویا پرینت پروازی


کارن پرواز پارسیان

.... با کارن پرواز متفاوت و بروز سفر کنید ....

عضویت بستن
پرتال پورتال سازمانی بایگانی اسناد پورتال جامعه مجازی پورتال شبکه اجتماعی