ویزای فیلیپین

مدارک مورد نیاز سفارت فیلیپین

۱٫ اصل گذرنامه با امضاء                                                                                                                        دانلود فایل pdf

الف-مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود.

۲٫ یک قطعه عکس تمام رخ زمینه سفید ترجیحا” عکس پاسپورت بوده و در ۶ ماه گذشته انداخته شده باشد.

الف- حساب های جاری: کارکرد ۶ ماه اخیر.

ب- سپرده های بانکی یا تمکن مالی.2000px-Flag-map_of_the_Greater_Philippines.svg

*ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول میباشد.

*حساب های دیگر ) اعم از پس انداز و غیره (

۳٫مدارک شغلی :به زبان انگلیسی و یا ترجمه آن.

الف- پزشکان :پروانه مطب و کارت نظام پزشکی .

ب- وکلا :پروانه وکالت.

 ج- مشاغل دولتی :ارائه گواهی اشتغال به کار از سازمان مربوطه، فیش حقوقی،

د- مشاغل آزاد : جواز کسب.

ه- مشاغل غیردولتی :گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه با ذکر حقوق و ارائه کپی آخرین روزنامه رسمی آن شرکت

۴٫ سند مالکیت محل سکونت یا کار

۵٫ ارائه واچر پرداخت شده هتل یا دعوتنامه رسمی از میزبان در فیلیپین

۶٫ ارائه بلیت رفت و برگشت هواپیما

۷٫ حضور مسافر روز مصاحبه در سفارت الزامی است.


پرتال پورتال سازمانی بایگانی اسناد پورتال جامعه مجازی پورتال شبکه اجتماعی