ویزای تونس

 

1) اصل گذرنامه امضاء شده متقاضی(با حداقل اعتبار 7 ماه)

2) دو قطعه عکس رنگی  4×6 زمینه سفید

3) اصل و کپی رزرو بلیت هواپیما

4)اصل و کپی رزرو واچر هتل طبق تاریخ رفت و برگشت پروازی

 5)آدرس و تلفن منزل و محل کار متقاضی

6) اصل و کپی بیمه نامه مسافرتی (اختیاری)

 


پرتال پورتال سازمانی بایگانی اسناد پورتال جامعه مجازی پورتال شبکه اجتماعی