ویزای ایتالیا

مدارک مورد نیاز سفارت  ایتالیا جهت ویزای توریستی                                                                                                   دانلود رایگان pdf

* ترجمه ها نیاز به تأییده دادگستری و وزارت امورخارجه می باشند.

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی.

الف- مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

ب- ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس 4 * 3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

3) اصل شناسنامه و ترجمه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک. ( زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد.)

الف- حساب های جاری:  کارکرد سه ماه اخیر.

* در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب 1 ماه گذشته کافی می باشد.

*  در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه میباشد.

ب- سپرده های بانکی.

* ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول میباشد.

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ریال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف- پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانش نامه تحصیلی.

ب- وکلا: پروانه وکالت.

ج- مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

د-بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه- مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و- در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز-دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ) اصل نامة اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار (.

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم های متأهل که تنها سفر میکنند، رضایتنامه محضری الزامی است.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی همسفر برای خانم های خانه دار.

* در صورت نیاز، مسافران به جز افراد زیر 8 سال موظف هستند در وقت تعیین شده در سفارت جهت انگشت نگاری حضور داشته باشند.

9)مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار.

* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می باشد.

* مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند.

* چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ 500.000.000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقباً اعلام میگردد.

* کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه 4A دارند.


پرتال پورتال سازمانی بایگانی اسناد پورتال جامعه مجازی پورتال شبکه اجتماعی