ویزای اسپانیا

مدارک مورد نیاز سفارت  اسپانیا جهت ویزای توریستی                                                                                                              دانلود فایل pdf

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی به همراه کپی  از تمام صفحات گذرنامه حتی صفحات سفید.

الف) مدت اعتبار حداقل 1 سال از تاریخ ورود.

2) 6 قطعه عکس 4 * 3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

3) اصل شناسنامه و ترجمه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک.

الف- حساب های جاری:  کارکرد سه ماه اخیر.

* در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب 1 ماه گذشته کافی میباشد.

* در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه میباشد.

ب- سپرده های بانکی.

* ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول میباشد.

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ریال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف- پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی.

ب- وکلا: پروانه وکالت.

ج- مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه

مرخصی، آخرین لیست بیمه.

د- بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه- مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و- در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز- دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامة اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ).

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد.

7) برای فرزندان زیر 11 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم های متأهل که تنها سفر میکنند، رضایتنامه محضری الزامی است.

8) مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار.

* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی میباشد.

* مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی میماند.

* چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ 500.000.000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقباً اعلام میگردد.

* کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه A4 دارند.


پرتال پورتال سازمانی بایگانی اسناد پورتال جامعه مجازی پورتال شبکه اجتماعی