ویزای آفریقای جنوبی

مدارک مورد نیاز سفارت آفریقای جنوبی جهت ویزای توریستی                                                                                                   دانلود فایل pdf

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی.

الف- مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

2) 6 قطعه عکس 4 * 3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

3) اصل شناسنامه و کارت ملی

4) گواهی تمکن مالی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک

5) مدارک شغلی: به زبان انگلیسی و یا ترجمه آن

الف- پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانش نامه تحصیلی.

ب- وکلا: پروانه وکالت.

ج- مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

د-بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه- مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و- در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز-دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامة اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ).

* کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه 4A دارند و در یک نسخه ارائه شود.


پرتال پورتال سازمانی بایگانی اسناد پورتال جامعه مجازی پورتال شبکه اجتماعی